Cositoare

Piața are o întreagă gamă de modele și fiecare dintre ele este potrivită pentru utilizări diferite, de aceea, depinde ce așteptări aveți și ce produs doriți să folosiți.

Pentru peluze mai mici, cum ar fi grădinile din fața casei, o mașină de tuns iarba electrică este ideală. Preț mai mic, funcționare relativ silențioasă pe care vecinii dumneavoastră o vor aprecia și întreținere ușoară. Cu toate acestea, trebuie să aveți o priză din apropiere. De asemenea, trebuie să vă așteptați să manipulați cablul electric în timpul lucrului.

Dacă dețineți o proprietate mai mare, se rentează să achiziționați o mașină de tuns iarba pe benzină, care poate face față cu ușurință unui gazon mai gros. Motoarele puternice sunt chiar mai zgomotoase decât cele "electrice", dar garantează rezultate minunate, chiar și pe peluzele mari. Pentru a lucra mai ușor, este o idee bună să cumpărați o mașină de tuns iarba cu tracțiune. Grație acestei funcții, nu trebuie să împingeți cu dificultate; ea se conduce singură. Tunderea ierbii pe teren accidentat și în pantă este prin urmare foarte ușoară.